Selam agacım,temayı değiştirdim.Site açılalı 2 sene oldu,2 sene boyuncaki 4′üncü tema ve umuyorum ki sonuncu olur.İçime sindi bu sefer,basit sade..
Tema ücretli wordpress tema (59$) ama bundan 7 ay kadar evvel,Estonya’da bir Türk Restaruantında(Akbana Hacı) bir Türk’le tanıştım.Tanıştığım Mehmet abi,meğer bir Php ve Tasarım ustasıymış.WordPress için ücretli temalar tasarlıyor.Sana seçtiğin bir temayı gönderirim demişti ve dün gönderdi sağolsun.
Mehmet Abi’nin sitesine buraya tıklayarak gidebilirsin.Çok hoş temalar var ve SEO optimizasyonu yapılmış,tek satır kod hatası bulunmayan,ve satış sonrası destek forumu da var.
Mehmet Abi,teşekkürler tekrar : )
Beceriksizliğimden kaynaklanan,bir hata bulursan,iletişim bölümünden haber et bana,ya da bu yazının altına yorum yap.
Not1: Sıvı Yağ pahalanmış mı Lan?
Not2:Ramazan davulcusunun yanındaki,zurna çalan şahıs,dün sahurda “düm-tek-tek“i çaldı,tebrik etmek istiyorum burdan.






1)Sizin oradaki zurnacılar kendilerini aşmış hem de ne aşmış
2)Bu arada son değişimler hayırlı olsun
3)Zeytin yağını ağırlıklı olarak kullanmanı tavsiye ediyorum
4)selametle…
Bu konuda çok bıdı bıdı ettim ama eski tema daha iyiydi sankim, ne nerde bulamıyorum, karışık geliyor
Ama site sahibi sizsiniz nasıl olsa, siz bilirsiniz efem
Scarlett,bu tema daha interaktif gibin geldi bana,alışırsınız umarım..
İçime sindi baya..